info@hofstadphotography.nl Tel: 0031 (0)6 446 41 006

Werkwijze

Wanneer u interesse heeft getoond aan Hofstad Photography voor een opdracht, zullen we met u een concept gaan bespreken dat het beste bij de verwachtingen ligt.

Indien nodig voor de opdracht, kan Hofstad Photography voorzien in foto-modellen, hair- & make-up artists. Dit vereist wel de nodige planning vooruit, aangezien alle partijen freelancers zijn.

We zullen gezamenlijk bekijken wat de meest geschikte locatie is voor de opdracht. Betreft het een studio-shoot, indoor of outdoor-locatie? Omdat niet alle (openbare) locaties altijd beschikbaar zijn, moeten deze ook geboekt worden. Zo voorkomen we onnodige stoorzenders op het beeldmateriaal.

Na het bespreken van het concept wordt een offerte gemaakt. En wanneer deze bevestigd is, zal aanvang plaats gaan vinden voor de opdracht. Offertes kunnen beïnvloed worden door vele factoren.
De grootte van de opdracht, hoeveel extra mensen ingezet moeten worden, afhuren van een locatie, de aflevering via digitale transfer of juist het nodige drukwerk.
Wanneer alle partijen akkoord zijn, dan zal op de afgesproken datum de nodige aanwezigen gaan starten met de uitvoering.

Na de uitvoering zal het nodige nog gaan plaatsvinden op het gebied via digitale beeldbewerking.

Hofstad Photography werkt zo naturel mogelijk. Het beeldmateriaal zal hooguit digitale verbeteringen hebben. Indien nodig, dan kan er ook gekozen worden voor digitale nabewerking om beelden te manipuleren.
Wanneer de proces van digitale nabewerking in afrondfase zit, zal er een concept verstuurd worden naar de opdrachtgever. In deze fase is het nog mogelijk om bepaalde wijzigingen door te geven op gebied van digitale nabewerking.

Wanneer de laatste afwerkingen zich hebben plaatsgevonden, dan zal overgegaan worden tot aflevering van de opdracht.
Digitale leveringen gaan vrij snel via het web.
Wanneer gekozen is voor drukwerk, zal de levering gaan plaatsvinden wanneer de betreffende afdrukstation het werk heeft uitgevoerd.